Sorry~

Hello there!

I just want to thank you for visited my blog. Tbh, I really dissapointed when see the statistic on this blog is contrary with the comment’s posted. I do not forbid you take a picture of this blog or take an article here but can’t you at least please respect me by leaving a comment or criticism.

Maybe some of you thought that write here is easy, but is not. I had to find news from many sources to make you pleased with this blog. But what i get? a very silent reader. That’s what  leades me so rarely update this blog. Thus, I apologize for that.

I used to try to be patient. I write like this just want to release my feelings. Sorry if my words hurt you, I do not mean like that. Because  I know really, you guys just like me, so in love w Super junior.  If this situation does not change, with a heavy heart I‘ll close this blog. Because the first goal I made ​​this blog to get to know you all well.  How can know if you have never tried to get acquainted with us. I am sorry for this~

-with love-

Tomomi Kazuko

6 thoughts on “Sorry~

  1. i know exactly how you feel. It happens to me as well,Recently,i’ve made an account in 2 blogs and posted 2 of my writings there.they’ve been like some viewers,bt yet no comment.This happen to my blog too.we don’t need to be praised or get some compliment for what we’ve done,bt we just wanna know how they’re responding to what we’ve posted,and as you said,to know them better~

    hwaiting dongsaeng :’)

    • unnieeeeeee~
      two blogs?
      i’ve been dissapointed just by one blog, it’d be hard for you sure~
      yes, i really really dont need the comment to get some compliment, i need it to know “Did they happy with my post or dissapoint?” and i really want to make some friends especially ELF and Gamers, i think with this blog i can meet them all and make a pal~ T_T
      so patethic ha ha ha~

      thank youuuu for cheering me unn! you have to Hwaiting too! >_<
      *deepdeephugforyou* :*

  2. aku tak tahu harus berkata apa,
    padahal aku baru nemu wp ini, sayang sekali terlambat sudah….
    masalah standar para author dan admin yang bikin darah tinggi adalah sider,
    yang nge site banyak, yang comment tak ada,
    sedih ya….pasti…
    kadang bikin postingan di Wp ngeditnya ampe berjam-jam, kadang yang bikin sakit hatinya , pas tiba di comment cuma bilang “bagus oenn, daebak, lanjut, ‘minta pw’, astaga…” lebih paranya yang pada ngesider tu
    mereka ga ngerasain si ya gimana lamanya buka dashboard, gimana lola nya jaringan, kadang dah di edit bagus-bagus eh…malah tiba-tiba ilang*pengalaman soalnya
    i know what do U feel, very well,
    ga papa, semangat aja ya,
    aku menyemangti orang juga buat nyemangatin diri ku juga,
    sayang sekali padahal kayaknya wp nya dah lama ya, tapi aku harap admin yang punya WP ini bisa smangat lagi dan bikin karya yang bagus-bagus lagi,
    wp itu kayak kehidupan, karna sudah terlanjur hidup maka harus di pelihara baik-baik, jangan buat dia mati merana terombang-ambing, kasihan…inget masa-masa susah senang bersama*halah..bahasanya..
    tapi ini serius lho…

    karna aku pengunjung baru, boleh aku obrak abrik wp nya ya*wkwk

    • halooooo! makasih uda komen. kita senasib hehehe
      kamu nggak terlambat ko, lagian aku nggak akan nutup wp ini. tapi yaa bisa kamu liat, wpnya ga seupdate dulu.
      bukan karena aku uda nggak update, tapi kenyataannya sekarang ini aku males ngeshare2 dan mending buat konsumsi aku sndiri aja. aku masih sering main ke sjworld, sjmarket, ffk, dll sbenarnya.
      cm karena aku terlanjur nggak mood buat ngepost, jadi sekarang2 ini aku ngepost kalo emg aku lagi mood aja.
      yang paling nyesek itu mungkin bukan ngeditnya yaa tapi ngedapetin newsnya terus di take out tnpa credit.
      pdhl dulu aku itu bikin wp karena seneng banget ngeshare2 info, bahkan aku sampe ngetikin ulang the secret of sjnya kyu biar yg ga punya bisa baca. tapi balesannya kaya gitu hahaha jadi males deh. ;p

      ini wpnya uda setahun lebih, sayangnya jg kalo di delete. jadi tetep aku aktifin.
      sbenernya komen singkat jg gapapa, asal bermutu haha
      yg bikin aku posting ini tu karena waktu itu viewers diatas seribu/hari tapi ga ada komen.itu nyesek bgt. hehe
      okeee silahkan kalo mau ngacak2 disini 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s